SEMS SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sems Sushi. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 23:01 Wederom lekker geweest
24 jan 2023 om 9:10 Heerlijke sushi weer. Voor de 2e keer besteld. Mijn dochter, een echte liefhebber, proefde ze voor het eerste en vond het ook zo lekker.
15 jan 2023 om 13:18 Slecht nooit meer hier
12 jan 2023 om 23:56 De bezorging duurde vrij kort, aangezien ze nogal ver moesten rijden. De bezorger was erg aardig en het eten was lekker. Weet wel als je bij hun Tori Karaage besteld je dan letterlijk gewoon chickenstrips krijgt, maar waren ze niet minder lekker om.
31 dec 2022 om 22:17 Heerlijke sushi! Ik had niet door bij het bestellen dat ze vanuit Doorneburg moesten komen. Wij wonen in Westervoort dus dat is best een eindje weg, zeker als je ook warme dingen besteld, deze komen dan dus ook niet warm aan.
31 dec 2022 om 10:43 Perfect
29 dec 2022 om 3:48 In een woord: perfect!
27 dec 2022 om 19:04 De bezorging kwam precies op de aangegeven tijd. Ze hadden 1 gerechtje vergeten, maar kwamen het heel vlot weer brengen. Heel fijn.
26 dec 2022 om 18:29 Heel lekker!
26 dec 2022 om 12:41 Ik denk dat ze beter niet meer in arnhem kunnen bezorgen. Langer dan 2 uur op een bestelling gewacht. Erg balen.. Wisten niet dat ze helemaal van ver moesten komen. Sushi is lekker
25 dec 2022 om 1:02 Verse sushi , top!
24 dec 2022 om 22:13 Mega lekkere sushi complimenten